Webshop

 

 

Stofbleer

Dragter

Kjoler

Jakker

bukser

hjemmesko

legetøj

 

Mor:

Ammetøj

Kjoler

 

Mor og Barn:

Slynger

Dimser til hverdagen

Matchende sæt

 

 

Værd at vide:

Novas Ark

Kontakt

Handelsbetingelser

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Novas Ark © 2008

 

    

 

 

Novas Ark 

Hos Novas Ark sælger vi miljørigtige, dansk designede stofbleer til små guldklumper. Vi sælger også vores eget eventyrlige baby- og børnetøj og finurlige slynger.

Butikken er ejet af mig og startede som et hobbyprojekt i 2006 og har siden udviklet sig til en levedygtig forretning takket være mange glade kunder.


Én ting, vi holder fast i fra hobbydagene er kvaliteten på vore varer. De ting, jeg laver og sælger, er ting, vi selv har manglet, som vi har været rigtig glade for at bruge og som jeg derfor syntes, at andre også kunne have fornøjelse af.


Så jeg kan personligt garantere dig for et ordenligt stykke håndværk, når du handler hos os.

 

Stofbleerne er blevet til efter mange forsøg på at skabe de helt perfekte bleer til min datter, mine veninders børn og de andre babyer fra min mødregruppe, som både er bløde og rare at have på, forholdsvist tynde og komfortable med masser af bevægelsesfrihed og som samtidigt suger godt og holder den lille mås tør. Det er nu lykkedes så godt, at jeg gerne vil dele dem med andre.

 

Børnetøjet får jeg idéer til på stofekspeditioner på nettet.

 

Jeg køber hovedparten af mit stof i USA, Frankrig, England og Sverige. Det er designerstof fra Print Concepts, Red Rooster, Timeless Tressures og mange flere. Tøjet, der kommer ud i den anden ende af min symaskine er derfor ikke noget, du kan finde andre steder end her.

 

Jeg syr ikke særligt mange eksemplarer af samme model og du skal derfor være hurtig, når du forelsker dig i en lille perle :-)

 

Alt mit børnetøj er lavet, så der er plads til bevægelse og leg og så det kan holde til at blive vasket.  

 

Jeg glæder mig meget til at handle med dig.

 

Mange hilsner

 

Birgitte