Novas Ark


Manifest Novas Ark er et eksperimenterende teater, der sejler på underbevidsthedens have og plukker perlende bobler, som vi destillerer til fortællinger om alt fra videnskab til eventyr. 


Vi flytter teatret ud i skoven, ind i supermarkederne og ud på skolerne, til bybilledet og parkerne. Vi tager dig med på vandring og eventyr og vi giver dig mulighed for at opleve andres virkelighed på egen krop.  


Vi har til hensigt at sprede forståelse, viden og accept af forskellighed. Vi har til hensigt at sprede glæde, magi og kærlighed - til kunsten, til eventyret, til hverdagen og mennesker imellem. 


Novas Ark er talt teater, er danseteater, er komisk, fysisk, akademisk, musisk, poetisk, visuelt og interaktivt. Vi ynder at krydse grænserne mellem genrer i bestræbelse på at kommunikere så medrivende og beskrivende som overhovedet muligt. 
Birgitte Marie Arnkjær, Kunstnerisk leder


Moderne danser og koreograf fra Nordisk Teaterskole efter mesterlærerprincippet ved Kristina Page, Søren Sundby og Eske Holm. Jungiansk dybdepsykolog og drømmeterapeut.

Musiker, sanger og komponist med over 30 års erfaring som scenekunstner.


Birgitte er koreograf, komponist, danser, skuespiller, manuskriptforfatter, samt ansvarlig for den daglige og kunstneriske ledelse.


Kontakt: kontakt@novasark.dk

Line Rostrup Henningsen, Medarbejder Extraordinaire


Cand. mag. i religionsvidenskab og antropologi.
Mange års erfaring indenfor arbejde med integration, scenekunst og storytelling.


Line er Idémager, manuskriptforfatter, kreativ og praktisk blæksprutte og ansvarlig for akademisk og videnskabelig redelighed.


Kontakt: line@novasark.dk


Bjørn Dam Larsen, Troldmand i lys og lyd


Bachelor i kunst og teknologi, samt professionsbachelor i medie- og sonokommunikation.

Mere end 10 års erfaring med produktion af scenekunst. Desuden webdesigner og digital marketings strateg.

Bjørn er idémand galore, visuel designer, komponist og designer af scenografi og lyd.


Kontakt: bjoerndam@novasark.dk