Esmeralda Tryllehår

og den stjålne krystal

En udendørs forestilling for de 3-7 årigeKom med på en magisk rejse i et fortryllet univers - mød hekse, alfer og nisser og til sidst den ildspyende drage.   

Langt, langt væk, bag de blå, blå bjerge, midt i den blå, blå sø, der ligger en lille lysegrøn ø, og der bor Esmaralda Tryllehår. Esmaralda er en heks. Du har sikkert hørt om hekse før og ved at de er onde med røde øjne og vorter på deres lange næser og at de forvandler folk til skrubtudser. Men sådan er Esmaralda ikke – Hun er den sødeste, søde heks – sødere end sukker. Det bedste, hun ved, er, når der kommer børn på besøg og derfor koger hun altid fortryllede hindbærbolsjer i sin store heksekedel.  
Men nu har Esmeralda mistet sin magiske krystal og kan slet ikke trylle mere. Hvad skal hun dog gøre? Kun du og dine venner kan hjælpe hende. 
 
Tag hinanden i hænderne og luk øjnene. Når I hører ringlen af klokker og mærker duften af blomster, så er vi i Trylleland. Er I klar? Nu tager vi afsted… 


Esmeralda Tryllehår og den stjålne krystal er en interaktiv vandringsforestilling for de 3-7 årige. Børnene får brugt alle deres sanser, prøvet deres intellekt og ikke mindst deres mod. De dufter, smager, danser, gætter gåder og oplever at selv de største farer kan overvindes, hvis bare man holder sammen og hjælper hinanden. Forestillingen stimulerer børnenes fantasi, styrker deres selvværd og ikke mindst deres sammenhold. Børnene får en fælles oplevelse, der også giver dem et fælles fantasiunivers, de kan bruge i efterfølgende lege.  Der er brug for alle og alle er med.


 
Ide og iscenesættelse: Line Rostrup Henningsen 
Skuespillere: Birgitte Arnkjær og Line Rostrup Henningsen  
Komponist: Line Rostrup Henningsen 


Målgruppe: 3-7 år, børnehaver, indskolingen, private fødselsdage.


Tid og sted: Forestillingen foregår udendørs i nærheden af jer. Max. 20 deltagere. 


Pris: Kontakt os for et tilbud.  
 
For køb af forestilling kontakt: Line Rostrup Henningsen line@novasark.dk

Kontakt os